Ben jij helemaal klaar met de smartphones die “gratis” kado krijgt bij een nieuw telefoon abonnement? Of ben je gewoon toe aan wat anders? Een telefoon met kado is de ideale oplossing voor iedereen die opzoek is naar iets anders. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gratis televisie bij een telefoon abonnement? Het is slechts één van de vele opties als je een nieuw abonnement gaat afsluiten. Een kado uitzoeken is natuurlijk veel leuker dan een nieuwe smartphone. Vooral doordat een smartphone gerust vier jaar of langer meegaat. Je kan deze telefoon dus echt nog wel twee jaar gebruiken terwijl je geniet van een uniek kado.

Gratis spelcomputer bij een telefoon met kado

Wat dacht je van een telefoon met kado in de vorm van een nieuwe spelcomputer? Iedereen wil graag een nieuwe Playstation 4 of een Xbox One. Alleen het prijskaartje is een reden om toch even te wachten met de aanschaf van je nieuwe spelcomputer. Maar wist je dat je nu ook gratis een nieuwe Playstation 4 of Xbox One kado kan krijgen? Het enige wat je nodig hebt is een nieuw telefoon abonnement. Je kan vervolgens als welkom kado kiezen uit een nieuwe Playstation 4, Wii U of Xbox One. Bij sommige telefoon providers krijg je er ook nog eens een simpele smartphone bij kado. Dit alleen al is natuurlijk reden genoeg om te kiezen voor een telefoon met kado.

Gratis iPad of Samsung Galaxy Tab bij een telefoon met kado

Als je een nieuw telefoon abonnement afsluit of een abonnement verlengt dan heb je zelf helemaal de keuze over het soort kado dat je uitzoekt. Je kan zelfs kiezen voor een nieuwe iPad of een Samsung Galaxy Tab. Als je kiest voor een iPad Mini dan zijn je vaste lasten vaak nog een stuk lager dan eerder. Waarom zou je nog kiezen voor een nieuwe smartphone als je ook een gratis iPad kan krijgen? De tablet staat garant voor kwaliteit en weet als geen ander ervoor te zorgen dat je geen laptop meer nodig hebt. Met de tablet kan je werkelijk alles wat je wilt en het enige dat je hoeft te doen is een nieuw telefoon abonnement afsluiten.

Direct verlengen of een nieuw telefoon met kado abonnement afsluiten

Wil je graag zo snel mogelijk een nieuw kado in huis? Het kan vaak al binnen 48 uur zodra je een nieuw telefoon abonnement afsluit of je huidige abonnement weet te verlengen. Maak eventueel gebruik van de gratis overstapservice om jouw nieuwe kado in huis te halen.