verjaardagskadoEen verjaardag komt er weer aan en nu komt misschien wel het lastigste dat je kan bedenken. Je moet een leuk kado voor verjaardag gaan uitzoeken zonder dat je compleet voorschut staat. Het moet dus een origineel kado voor verjaardag zijn waar iemand echt iets aan heeft. Uiteraard is het handig om van te voren wat onderzoek te doen. Vraag iemand wat ze leuk vindt om voor de verjaardag te krijgen. Meestal krijg je als reactie dat er geen wensen zijn en dit maakt het uitzoeken van een kado extra lastig. Een aantal tips voor een leuk kado hebben we op een rijtje gezet.

Als eerste kado voor verjaardag hebben we een sieraad. Voor zowel mannen als vrouwen scoort een sieraad altijd goed. Je kunt dit kado zo duur maken als je zelf wilt. Zo kan je voor een vrouw naar de juwelier gaan of een sieraad uitzoeken bij de Sixx. Het gaat tenslotte om het idee dat je een leuk kado voor verjaardag hebt. Een leuke sieraden tip voor mannen is altijd een nieuwe horloge.

Een kado voor verjaardag kan ook een leuk uitje zijn. Dit is een uitje die je zelf kan organiseren of een kadobon die online geboekt kan worden. Er zijn verschillende bedrijven waarbij je een kadobon voor een adrenaline kick kan kopen. Je kunt ook een uitje zelf organiseren door bijvoorbeeld kaartjes kado te geven voor een musical of pretpark.

Nog een leuk kado voor verjaardag is een weekendje weg. Dit kan romantisch als stelletje in een luxe hotel of met vrienden. Je kunt zo lekker een weekend gaan stappen. Uiteraard is dit voor vrienden vaak een duur kado. Je kunt ervoor kiezen om een huisje te huren voor een weekend en de kosten met meerdere vrienden te delen. Je hebt zo een leuk kado voor verjaardag.

Een ander leuk idee is een diner voor twee of misschien wel de familie. Als je geen budget hebt om een compleet diner te betalen dan kan je een kadobon voor een diner geven. Je hebt verschillende kadobonnen die je weg kan geven voor een verjaardag. Een kado voor verjaardag is zo een leuke oplossing om toch een etentje cadeau te geven.

Als laatste optie zijn er nog cosmeticaproducten. Dit is natuurlijk een beetje afgezaagd om aan een vrouw te geven. Toch kan je er iets leuks van maken. Koop een doos met verschillende producten en pak dit leuk in. Dit is vooral leuk om te geven aan een vriendin waarbij je gewoon op de verjaardag komt. Het is wel handig om van te voren te weten welke producten leuk gevonden worden. Op dezelfde manier kan je een man weer een lekkere fles wijn of whisky kado geven. Je weet zo zeker dat het een leuk kado voor verjaardag is waar iemand vaak echt van kan genieten. Het is misschien een beetje afgezaagd, maar de meeste vinden dit wel een leuk kado.